Tamu Ramadhan Kuala Belait

06 September 2009 at 9:12 PG
Hari ni balik ke KB...
lagi pun esok public holiday Nuzul Al Quran.so cuti panjang la this weekend till monday.
Sampai KB around 3pm kot..aku pun tak ingat exact time kul brapa then my wife ajak gi tamu around 4pm.

Hasilnya....(my first shoot di KB)


Panjang gak la kalau nak jalan dari sini smp hujung sana tu


Kebab..tak tau la kebab daging/ayam or kebab timun


Kambingggggggg.....


Gerai menjual air tebu yg paling pemes...sampai beratur kalau nak beli air tebu tu. Rasanya boleh tahanlah...komen selepas waktu berbuka


Macam² kaler ABC yg dorang jual.pilih pilih pilihhhhhhh


Air peberet aku...Asam masin atau dengan nama Bruneinya air samboi..:D
Bak kata Mawi...WORLD........

Ahad Burger.Home made since....lupa lak nak tanya pakcik tu tadi :D antara gerai yg Q nya paling panjang


Dimsum??? aku pon tak tau kuih ni nama apa..


Cup cake pelbagai kaler/design..rasa..No komen.paham² seniri laaa

Pornstar....si penjual cakoi...

Insya Allah next few day try jenjalan kat Tamu Bandar lak... tgk apa menu menarik kat sana...

See yaaaaaa

1 Responses to Tamu Ramadhan Kuala Belait

  1. adda Says:

    wow sedapnyer.. gambar ssgy clear

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |