Selamat Datang diucapkan kepada Encik Nikon

02 September 2009 at 8:02 PTG
Akhirnya.....
setelah lebih setahun aku menanti...mengidam...
dok intai selang sebulan...survey sana sini
Akhirnya kini....En. Nikon telah selamat tiba genggaman aku...





Petang semalam lepas balik dari keje..drop off my wife dirumah..then bawak Darwish jalan ke Serusop semantara tgu my wife mandi & solat..ke serusop ngn Darwish utk ambil PS2 yg aku hantar utk tukar mod chip sal banyak sgt game aku yg tak leh main dah...

Then pick up my wife di rumah, terus ke Qlap...gi office www.shopping.com.bn. 1 of the online shop yg boleh bayar cash kat counter..best kan??actually aku put the order hari isnin hari tu..then on tuesday the shop email me suruh datang office either utk pay deposit for the item or bayar terus..so today kam tak expect dorang ada stock sal normally their stuff kena tgu order baru ada barang..since barang dah ada kat sana..terus je la bayar.

The package include Nikon D90 body with lens kit 18-105mm, Lowepro® top load camera bag, 2x4gb SD cards (8gb tak de stock,malas nak tgu hari Sabtu) dgn tripod.Total price is B$1867.Setelah disurvey di seluruh Brunei..shopping.com.bn jer yg bagi bag ngan tripod.the price beza dlm B$40.

Seperti biasa...1st muka dalam camera tu...Darwishsyah la...


So lepas ni banyak la kot gambar dalam blog aku ni...

0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |