Salam 2013...

03 Januari 2013 at 11:13 PG
Assalamkualaikum....
perrrggghhhhh....lama giler dah tak memblogging....hahaha
segalanya gara² FB la ni..
semenjak adanya FB, most blog tak update, most forum mati sal tak der members dah nak post kat forum..huhuhu...

So, sebagai pembuka 2013(walaupun hari ni dah 4 Jan :D), rasanya aku nak sambung balik la blogging ni coz rasanya blog lagi sesuai utk aku luahkan perasaan aku walau pun most of the time mmg tak der org yg dapat paham dgn apa yg sebenarnya aku rasa...
apa pun, andainya ada feedback dari kawan²...insya Allah akan diambil sebagai panduan....

2013...
Seperti hari² biasa...
1 Jan 2013 tak der bezanya seperti 1 Januari yg sebelum²nya...
cuma skang ni dah agak berani sikit la nak sampai ka tahun baru...
coz masa zaman² bujang dulu new year eve / new year ni boleh jadi issue besar between aku ngn xgf a.k.a wife aku...
tu cerita zaman bujang...
bak kata org dulu²....
zaman dah berubah...tapi separuh org masih gak tak pernah nak berubah....

apa pun...
Selamat tahun Baru...
semoga segala impian menjadi kenyataan pada semua dan pada diri aku sendiri...
- SEKIAN -

The New Arrival...

15 September 2010 at 5:01 PG
Tepat jam 7:20PM, 5 Syawal 1431H | 14 September 2010
Lahirlah seorang lagi anggota keluarga aku...
Edisi terkini yg setakat ni dikenali sebagai Muhammad Bukhari Bakhtiar Bin Khairul Izad..
tu pun kalau tak de cadangan nama2 lain utk my latest baby tu...






To my wife...
thanx my dear...
u did a great job..
sorry that i cant be there semalam.. :C

Update terkini

30 Ogos 2010 at 12:12 PTG
Lama giler aku tak jenguk ke blog ni...
maklum...semenjak dah reti berFB,,,blog ni makin terabai coz rasa lebih senang pkai FB..
tapi since blog ni masih gak ada trafik walau pun sekian lama aku tak update, tibalah masanya utk aku update utk "pengikut misteri" blog ni...

Perkembangan terkini...
my wife now menunggu hari utk bersalin our 2nd baby...
dah Darwish pulak semakin dekat nak dapat adik ni semakin manja ngn both of us..kekadang tu bibik dia tak kena layan pun..hahaha...

aku....
just received a very good news today..
ditawarkan kerja ngan Jabatan Kemajuan Perumahan Negara Brunei Darussalam..
seperti keje aku terdahulu...Site Staff gak la....contract for 18 month

Alhamdulillah...rezeki utk anak2 di bulan Ramadhan ni...

Bout hobby...

Photography....
skang ni agak kurang dah ambik gambar..coz tak banyak subjek menarik bulan2 puasa ni..
yg ada pun shoot kat tamu Ramadhan jer...
Sunset lawa2 gak dr awal bulan puasa ni..tapi....kalau nak gi shoot sunset tu sama gak la macam sengaja nak carik pasal....hahahaha
org buka puasa kat rumah ngan family kat rumah aku nak buka puasa tak tepi pantai tu sambil shoot sunset...mmg carik nahas la tu...wahahaha...

RC...
skang ni dah beralih dari Onroad drift ke offroad Crawling...
tapi bulan puasa ni aktiviti tak berapa nak aktif gak la...
kalau nak main kena start awal coz by 6pm dah nak kena ada kat umah utk buka puasa..
so kena tgu lepas raya lah baru kembali aktif...

so...
cukup dulu utk setakat ni...
will update for any progress...

:D :D

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |