Raya Part 2

27 September 2009 at 7:24 PTG
Hari ke tiga Syawal...
bawa my wife family ke BSB..
my FIL beraya ke rumah sedara² dan adik beradik kat BSB...
since aku dah start keje...so everybody kena tgu aku balik kerja lah baru boleh gi raya...

1st stop...my FIL Brother's house








2nd Stop..My FIL Sister's house





Darwish, keletihan lepas berlari sana sini tak henti² kat rumah org..


Hentian seterusnya....
My FIL another sister...



Seperti biasa...ahli² yg tak leh jumpa kamera....ni lah jadinya...









Lepas tu terus balik ke rumah aku di Bandar..my FIL mandi manda, sembahyang and berehat kejap before balik ke KB.Sementara dorang berehat tu...

Darwish mengamuk ngn table fan dlm bilik my SIL...










The next day kami beraya di Miri.
Tapi aku sekeluarga jalan ke Miri lepas aku balik keje sal time keje takleh keluar negeri..Jalan dr KB dlm kul 5.30pm, smp miri around 6.15pm..
Around 8pm gi raya rumah sedara/ adik beradik my MIL...

1st stop..
My MIL brother..







Seperti biasa..tukang ambik gambar mmg tak der lah dlm gambar tu...



Tak tau nama kuih ni apa...tapi diluarnya coklat..dalamnya mashmellow..
WORLDDDD

0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |