Switching To Big Papa Mode

05 September 2009 at 9:07 PG
Starting last nite sampai lah 1st Oct nanti our maid balik cuti raya + cuti habis contract selama sebulan. So...today aku lah kena jaga Darwish sementara mamanya gi keje.
Sib baik gak la my job skang ni tak berapa strict so today instead of ambik cuti, my engineer give permission utk tinggalkan site..

Alhamdulillah Darwish tak banyak kerenah pun tinggal kat rumah ngan aku tadi. Lepas hantar my wife keje, bawak kete gi Car Wash yg dah sebulan kot aku tak cuci..Malas nak cuci.Asal aku cuci kete jer hujan....asal hujan jer aku cuci kete.tu yang malas tu.So untuk membuang boring sementara tgu kul 2pm hantar la kete tu gi cuci..then balik, lepak kat rumah jer.

Darwish, seperti biasa dok layan Hi-5 la sementara tu dapat gak aku layan game Guitar Hero - Indonesian Hits yg aku beli bulan lepas tapi tak leh main sal console tak siap repair lagik. Boleh tahan gak la walau pun kebanyakan lagunya aku tak berapa nak tau sangat.

Then 12.30pm, gerak gi jemput my wife.Sampai opis my wife ramai sgt yg geram tgk Darwish. Seperti biasa, Darwish dengan pantas mengelak tangan² yg nak mencapai dia tu..hahaha...

1 Responses to Switching To Big Papa Mode

  1. adda Says:

    good luck iza. darwish such a good boy.. mesti senang nak jaga kan.. tak sabar nk jmpa darwish.. mesti nak peluk2 dia jugak hihii

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |