Salam Aidil Fitri

21 September 2009 at 2:53 PG
Hari ini...1 Syawal 1430H
Umat Islam di seluruh Brunei baru nak menyambut Hari Raya Aidil Fitri walaupun kebanyakan negara lain di dunia dah start raya semalam.

Colour theme kami tahun ni Maroon


All 3 of us pakai baju merah hari ni..walaupun pada mulanya Darwish tak nak pakai sampin dia tu...tapi berkat usaha suci murni aku..berjaya gak pakaikan sampin tu.then..







by tengahari, baju melayu darwish abis kotor kena air lur meleleh sal dia makan lollipop yg my father inlaw bagi. akuuuuu jugak kena bersihkan baju tu then iron, utk keringkan.Malas nak tukarkan baju dia.

Dikesempatan ini...
kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada kedua ibu bapa aku yg berada di Lubuk China, Negeri Sembilan, saudar mara dan rakan² walau dimana saja berada...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf Zahir Dan Batin

Dari
Khairul Izad Bin Abd Razak
Dk Norasmah Binti Pg Hj Ismail
Muhammad Darwishsyah Bin Khairul Izad

Negara Brunei Darussalam

0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |