Mamba Max Part 2

10 Ogos 2009 at 7:38 PTG
Seperti dijanjikan...
entry hari ni untuk result test run aku last nite..

Lepas dinner last nite...angkut my RC bag gi stadium (tu jer la tpt yg ada nak main RC kat sini)...
lepas adjust kete lebih kurang...dgn default setting ESC..aku pun test run la dulu kat luar before join dorang ramai2 dlm track tu...

Hasilnya...
WOW!!!!
gila gaban nyer laju...
actually aku tak tau berapa turn winding motor tu...
according to previous owner 5700kV = 9T..tapi lajunya jauh beza ngan 9.5T LRP aku yg lama...
sal aku check kat Novak punya website 5700kV = 6.5T
rupanya 5700kV ni = 5.5T...padan la laju tahap dewa...
so maybe mlm ni nak reprogram pkai Castle Link software bagi pelahan sikit...
belum berapa nak pandai pkai motor laju2 nie...

0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |