Not in the mood

26 Oktober 2009 at 9:28 PTG
Since my HDD problem last week....all photo yg aku shoot last few days masih lagi dalam memory kad..tak er mood nak transfer.
macam tak der space jer nak letak...
nak masuk dlm laptop nie....HDD aku tgl 6GB jerrr..hahahaha...

so...for the time being...maybe till 1st Nov sumer gambar dari Mr Nikon Stay dalam MMC jer while waiting for my new 1 TB HDD sampai.pas ni shooting pkai low resolution jer laa,save sket MMC aku..
tak kan laaa seminggu abis penuh 8G tu...
tak per..kalau penuh pun ada standby 2 bijik 4Gb dalam kotak Mr Nikon tu...

Bak kata SM Salim...Bersabaaaarrrrr lah sajaaaaaa

0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |