What is Next???

18 Oktober 2009 at 8:48 PTG
Dua 3 hari kebelakangan ni macam tak menarik jer bagi aku...
bermula dari tengahari Sabtu...time aku transfer pics dr Mr Nikon ke Ext HDD...
some of the pics yg paling lawa (bagi aku lahhh) accicentally deleted...try to recover using existing SW yg ada dlm simpanan aku....masih tak berjaya..Now downloading SW lain dgn harapan dapat recover those precious pics...

Hari ni...
Pic folder yg mengandungi SEMUA...diulangi...SEMUA gambar dari 1st day ngan Mr Nikon sampai last friday tak leh nak access..unreadable or may be corrupted!!
DAMNNNN!!!!
yang peliknya folder lain ok jer..of all the folder/files apsal lak folder gambar aku yg tak leh access..Damn!!
now in process of recovery pkai SW CardRecovery.Done bout 1000 pics dah..hopefully dapat recover everything.esp last friday punya pic..

ARRRRGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |