Outing Wif Darwish...

30 Disember 2009 at 9:17 PG
Tadi...(or shud i say yesterday)
bawak Darwish "berlari" kat JP..
all of us pun ikut sama la berlari...dia dah biasa kat rumah nenek ada padang luas nak berlari sana sini...tapi bila balik ke bndr asyik berlari dalam rumah jer...
at least hilang gak boring Darwish..asyik dok kat rumah jer..tak kluar²

Sampai JP around 5.30pm kot...
now entrance utk children's playground dah tak bayar dah...
dulu kena bayar singgit utk sorang dewasa dan singgit utk "parking VIP"...hahahahahaha tapi skang ni parking VIP dah tak der. so kena la jalan kaki sket dr car park food court seberang jalan tu utk ke playground...


Lepas penat berlari...duduk dulu kejap kat bawah gelongsor tuuu



Saudagar unta leher panjang...


My wife cousin a.k.a Usu Baby..


Shot by my wife using Liveview

And last but not least...Shot of the day....


around 6.15pm baru nak gerak balik...Maghrib dah..otw balik...tak sempat sampai rumah Darwish dah lelap dlm kete...

0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |