Weekend Shoot...

22 Disember 2009 at 8:37 PTG
Last weekend...
Hari Rabu & Khamis ke Miri utk renew passport yg dah abis page even baru 2 thn renew kat KK dulu...

Then...On Saturday ke Miri skali lagi.
my wife's uncle buat majlis Doa Kesyukuran utk anak dia yg dah abis study tu dan dah pun dapat keje..
Seperti biasa..cousin² my wife kalau dah beramai² tu mmg takleh nampak lens kena point kat dorang..mcm² la aksi yg keluar...

Berikut adalah antara hasil shooting time majlis tu
(gambar majlis tak de pun sebenarnya..model jer ramai..hahaha)









Then on Sunday morning...
my wife's closed fren wedding kat Tutong...
Sampai rumah pengantin seawal 1030am sal time jemputan kul 1030 til 1130 jer..
ada gak la snap 2/3 keping gmbr kat sana...








Then around 2pm..
gi stadium..ada Year End Showcase...
actually aku gi tgk RC Competition jer...
Antara few shot yg dpt diselamatkan....


Drift touring....Drifting with transponder..hahahaha







Onroad Flying Buggy

Petang...
around 5.30pm ke The Mall.
Outing ngn geng BFF kat rooftop The Mall
Cadang nak "menyunset" dari atas tu..sayangnya matahari lebih awal menyembunyikan dirinya..so just shoot landscape jer laaa
Hasil dari my 1st landscape shooting....


0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |