"Boleh tengok apple Putih tu??"

08 Disember 2009 at 8:21 PTG
Selepas lebih sebulan menghilang....
update terkini...

1. Sempena bday wife aku end of last month...i bought her a new
DELL Inspiron Mini as her bday present dan juga utk menggantikan laptop lama yg rosak selepas dihumban oleh darwishsyah ke lantai..ehehehe..

actually the only pblm kat laptop tu cuma tak leh nak charging/pakai karan.sal charging socket dia rosak due to impact time kena humban tu.cost utk repair....sama lebih kurang jer ngn harga laptop baru yg aku belikan tu coz according to Acer Regional Centre...kena tukar the whole motherboard just to replace the broken socket.Damn!!!


2. Say Hello kepada my latest acquisition...
Buah Apple Putih.
Lama sangat dah mengidam.akhirnya kini buah apple tersebut berada dalam genggaman..






0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |