1st shot of 2010

05 Januari 2010 at 11:41 PTG
Selamat Tahun Baru utk semua pembaca /pengikut blog aku ni..(macam ramai jer yg baca blog aku ni...hahahaha)

Last Monday...4th Jan 2010, selepas agak lama mengidam nak shoot kat "Jambatan Bomba" akhirnya impian tercapai..Jalan kaki jer dari rumah sal tak tau mana nak park kalau bawak kete. Kete pun tak brapa nak sihat skang ni..so biar dia relex dulu lah...

So....inilah hasilnya yg tak seberapa dari org yg baru² nak belajar jadi photographer






0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |