Salam 2013...

03 Januari 2013 at 11:13 PG
Assalamkualaikum....
perrrggghhhhh....lama giler dah tak memblogging....hahaha
segalanya gara² FB la ni..
semenjak adanya FB, most blog tak update, most forum mati sal tak der members dah nak post kat forum..huhuhu...

So, sebagai pembuka 2013(walaupun hari ni dah 4 Jan :D), rasanya aku nak sambung balik la blogging ni coz rasanya blog lagi sesuai utk aku luahkan perasaan aku walau pun most of the time mmg tak der org yg dapat paham dgn apa yg sebenarnya aku rasa...
apa pun, andainya ada feedback dari kawan²...insya Allah akan diambil sebagai panduan....

2013...
Seperti hari² biasa...
1 Jan 2013 tak der bezanya seperti 1 Januari yg sebelum²nya...
cuma skang ni dah agak berani sikit la nak sampai ka tahun baru...
coz masa zaman² bujang dulu new year eve / new year ni boleh jadi issue besar between aku ngn xgf a.k.a wife aku...
tu cerita zaman bujang...
bak kata org dulu²....
zaman dah berubah...tapi separuh org masih gak tak pernah nak berubah....

apa pun...
Selamat tahun Baru...
semoga segala impian menjadi kenyataan pada semua dan pada diri aku sendiri...
- SEKIAN -

0 comments

Catat Ulasan

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Karjat Resorts |